image
zelfkennis
image
image
image

Astrologie

Betrouwbare Horoscopen voor 1.30

helder en to the point: Horoscoop AstroBoot.

Zelfkennis kun je op veel manieren verkrijgen zelfkennis via astrologie
Zelfkennis via je sterrenbeeld

Naast de bekende informatie bevat je sterrenbeeld ook een schat aan informatie over speciale onderwerpen. Het sterrenbeeld is het meest onderschatte onderwerp uit de astrologie namelijk.


image


Zelfkennis via je horoscoop

Dat je horoscoop veel informatie over jezelf bevat is algemeen bekend. Je horoscoop kan daarnaast op veel manieren worden uitgewerkt. Hier vind je een uitzonderlijke, diepgaande persoonlijke met de hand gemaakte uitwerking voor de weggeef-prijs van 2.60 euro.


image


Zelfkennis via je naam

Wat jou bijzonder maakt tegenover alle mensen die dezelfde horsocoop hebben als jij dat is nu precies je naam. Maak hier kennis met de belangrijke informatie die je naam bevat. En als je er over denkt om je naam te veranderen, kijk dan eerst eens wat voor gevolgen dat heeft voor je karakter en lot.


image


Zelfkennis via je getallen

Heel andere informatie over jou en je lot bevat je numerologische horoscoop, een mooie aanvulling op de andere info.


image


Zelfkennis via je ascendant

De ascendant is net als het sterrenbeeld een van de meest miskende gebieden uit de astrologie. Via je ascendant kun je diepgaande informatie over jezelf krijgen die alle evensgebieden bestrijkt, Ik werk nog aan een voor jou betaalbare versie. Kom nog eens terug om te zien of hij al klaar is.

imageZelfkennis via je geboortetijd
Als je beschikt over je geboortetijd ben je een geluksvogel, tenminste als je diep wilt doordringen in jezelf en je je levensgebieden wilt leren kennen. Net als bij de ascendant krijg je hier informatie over jezelf die je nergens anders vindt, ook niet in een andere taal dan het Nederlands.

image
Top of Page
image
image
image