sterrenbeeld liefde
image
liefde
image
image
image

Sterrenbeeld Liefde

Betrouwbare Horoscopen voor 1.30

helder en to the point: Horoscoop AstroBoot.

liefde kun je op veel manieren bekijken liefde via astrologie

liefde in het sterrenbeeld
Sterrenbeelden afbeelding Sterrenbeelden

Dit is een horoscoop. Hierin staat veel informatie aangegeven. Een gebied is dat van de liefde.


image


liefde in je sterrenbeeld

Dat je sterrenbeeld veel informatie over jezelf bevat is algemeen bekend. Een sterrenbeeld uit de westerse astrologie is opgebouwd uit twee onderdelen:
 1. Een van de elementen vuur, aarde, lucht of water.
 2. Een van de kwaliteiten: hoofd, vast, bewegelijk.


Elementen: vuur, aarde, lucht, water

De elementen verbeelden ieder op zich een eigen temperament. Als volgt:
 1. vuur: gericht op emotie, actie en het eigen ik als middelpunt van het heelal.

  Een zeer uitgebreide beschrijving van het VuurTemperament in boekvorm vind je voor € 1.30 Klik hier waarin het vuurtemperament wordt beschreven, het relationeel leven, de opvoeding van een vuurkind, de betekenis van creativiteit, een test op hoe je eigen vuur functioneert en nog veel meer.

 2. aarde: gericht op alles wat tastbaar is, dat wil zeggen op de zintuigen, geld, status, details, wetenschappelijk bewijs.

  Een zeer uitgebreide beschrijving van het VuurTemperament in boekvorm vind je voor € 1.30 Klik hier waarin het aardetemperament wordt beschreven, het relationeel leven, de opvoeding van een aardekind, de betekenis van creativiteit, een test op hoe je eigen aarde functioneert en nog veel meer.
 3. Lucht: gericht op communicatie, denken, sociaal leven. Iets bestaat als het bedacht kan worden.
 4. Water: gericht op het eigen gevoel, angst voor pijn, met name zielepijn, chaotisch. Iets is goed als de sfeer goed is.


De belangrijkste voorwaarde om met anderen om te gaan luidt: Zelfkennis. Een onderdeel daarvan is de kennis over het temperament. Het zal duidelijk zijn dat iemand met een watertemperament, nauwelijks iets snapt van iemand met een luchttemperament, althans van huis uit niet. Hetzelfde geldt voor vuur en aarde. Dat wil ovrigens helemaal niet zeggen dat er geen perfecte relaties mogeljk zijn tussen aarde en vuurmensen of tussen lucht en watermensen.

Alleen wie zeer theoretisch is ingesteld zal een dergelijke conclusie trekken. En dat is nu net wat er gebeurd is in de gewone westerse astrologie.

Voor een gratis Temperamenttest volgt deze link. Deze test is ontstaan als verbetering en modernisering van de oude leer der elementen die boiven staat beschreven.


image


De kwaliteiten of kruizen.

Er zijn 3 kwaliteiten of kruizen, en zo is er dus nog een verdeling in 3 van de sterrenbeelden. Als volgt:

 1. Hoofd: gericht op actie in de wereld. Ik als middelpunt van het heelal. Problemen met volwassen worden. Leven is interactie met anderen.
 2. Vast: gericht op de eigen binnewereld. In die zin introvert. Afkeer van verandering. Leven is dat doen wat algemeen gebruikelijk is. Principes is het belangrijkste in het leven.
 3. Bewegelijk: gericht op verandering. Alles beweegt en niets blijft, dat is het leven. Moeite met principes.


Voor uitleg van de liefdeshoroscoop: click op de asfbeelding

horoscoop koningin beatrix

liefde via je ascendant

De ascendant is net als het sterrenbeeld een van de meest miskende gebieden uit de astrologie. Via je ascendant kun je diepgaande informatie over jezelf krijgen die alle levensgebieden bestrijkt. Het gaat om je chinese liefdesascendant.


image


Liefde per sterrenbeeld

Voor een handzaam overzicht van het onderwerp Sterrenbeeld en liefde volg je deze link.


imageimageliefde via je naam
Een heel apart gebied van astrologisch onderzoek is de astrologie van de naam. Helaas wordt dat in de gewone astrologie behoorlijk verwaarloosd. Dat wekt verbazing, want in heel veel gevallen is alleen de naam het putn van verschil, astrologisch gezien. In al die gevallen namelijk waarin de horoscopen identiek zijn. Het gaat daarbij om honderduizenden. Inderdaad: er zijn meer dan 100.000 mnensen die dezelfde astrologische standen hebben.

image
Top of Page
image
image
image