image
sterrenbeeld
image
image
image

Astrologie

Betrouwbare Horoscopen voor 1.30

helder en to the point: Horoscoop AstroBoot.

sterrenbeeld

de diepere betekenis van je sterrenbeeld

Click op de mediabutton en je krijgt een voorbeeld van een deel uit de diepteanalyse te zien.

Play
 
sterrenbeeldtekening

De 12 sterrenbeelden van de westerse astrologie bevatten veel meer karaktersEen veel gehoord bezwaar tegen het gebruik van sterrenbeelden is dat je dan zou zeggen dat er maar 12 typen mensen zijn. Ik heb dat altijd een serieuze opmerking gevonden, en heb door jarenlange studie van de 12 westerse sterrenbeelden ontdekt dat er onder de sluier een hele scala aan andere kenmerken verborgen is. Daardoor heb ik een onderverdeling kunnen maken per sterrenbeeld. Toen ik voldoende mensen van hetzelfde sterrenbeeld met elkaar vergeleken had en hun levensloop en karakters bestudeerd had, bleek het volgende:
 • Er zijn 13 karaktertypen binnen het sterrenbeeld die
 • Worden verdeeld over 3 groepen
 • Er is een apart karakter verbonden met de geboortedag op zich
 • Zo kom je tot evenveel afzonderlijke sterrenbeelden als er dagen binnen het sterrenbeeld zijn
 • Deze sterrenbeelden kun je in een verschillende dieptegraad beschrijven
 • De naam speelt een even belangrijke rol: deze bepaalt het uniek zijn van iemand


De verhouding tussen de algemeen bekende beschrijving en de diepere is als een buitenkant en een binnenkant. Je buitenkant, dat wat aan de oppervlakte komt, dat is je gewone sterrenbeeld-karakter en daaronder steekt een diepere persoon. Deze diepere persoon ontdek je als je onvrede gaat krijgen met de buitenkant. En als je jezelf vragen gaat stellen als:
 • Hoe kom ik in harmonie met mezelf?
 • Hoe kom ik in harmonie met het heelal?
 • Wat is mijn spirituele weg?
 • Hoe verloopt mijn weg naar geluk?
Top of Page
De heldere lichten horoscoop: spiritualiteit in je sterrenbeeld

Uit je geboortedatum en naam alleen kun je compleet opmaken welke persoon in jou leeft, wat je weg is naar harmonie en geluk, wat je spirituele opgave is. Dat alles komt in het heldere licht van je sterrenbeeld naar boven.


Waar zijn de andere planeten uit je horoscoop gebleven?

Normaal is de redenering: een sterrenbeeld is maar een klein gedeelte van de complete horoscoop, je moet ook de andere planeten en huizen weten. Hier komt nu wellicht het meest bijzondere dat ik ontdekte: de combinatie van je naam en je geboortedatum bevat een geheime boodschap van alle planeten in je horoscoop. Daardoor krijg je een complete volledige persoon die hoort bij de dag van je geboorte met jouw naam.

Conclusie: je verjaardag is de dag van je leven

Een diepteanalyse van je sterrenbeeld is de complete analyse van je verjaardag, niet van de dag zoals die voor iedereen geldt, maar die van jou alleen, omdat je naam erbij betrokken is. Om een voorbeeld te geven. Angela Merkel werd geboren op 17-7-1954 De diepteanalyse van deze geboortedag en dus haar sterrenbeeld levert een uitgebreid spiritueel-sociaal-psychologisch rapport op door de uitgebreide uitwerking van de volgende informatie over haar:
 • de uitwerking van het bekende karakter van het sterrenbeeld kreeft
 • de uitwerking van het karakter dat hoort bij haar kreeftgroep: "verborgen geluk en plezier"
 • de uitwerking van het karakter dat hoort bij haar dagkarakter: "dienstbaarheiod, gezag en passie"
 • de uitwerking van het karakter dat hoort bij de planeetvertaling van haar naam en geboortedag ( dit onderdeel vond je in het voorbeeld bovenaan de pagina onder de media-knop )

Top of Page
image
image
image