liefde in naam
image
horoscoop
image
image
image

Naam Liefde

Betrouwbare Horoscopen voor 1.30

helder en to the point: Horoscoop AstroBoot.

Naam en Liefde

De naam is een van de meest persoonlijke zaken die iemand heeft. Al is het wel zo dat er ook anderen zijn die dezelfde naam dragen. Kenmerk van een naam is de energie die ermee verboden is. Dat geldt trouwens voor alles wat bestaat.

Dit inzicht heeft ertoe geleid dat kan worden berekend hoe de energieen van tewee namen bij elkaar passen. Zo ontstond de zogenoemde Liefdesmeter Een zeer uitgebreide versie met meer dan een uitvoering ervan is te vinden onder de aangegeven link.

Typ een voor een de namen in van de persoenen die vergeleken moeten worden en druk dan op "samen met". Let op : hoe hoger de score hoe moeilijker de relatie. Een hoge score is alleen opeervlakkig gezien harmonieus. In de praktijk leidt hij niet tot liefde. Ideaal is een score lager dan 50. Dat is de relatie met de meeste groeimogelijkheden gebleken.

Een tweede tip luidt: Neem eerst je eigen naam en dan die van je moeder. Als je nieuwe liefde in de buurt komt van deze score, is er een grote kans op groeimogelijkheden.

love meter


Nu de liefdepotentie van je naam zelfIedere naam heeft een geheime betekenis die behoorlijk wat zegt over de persoon in kwestie. Laat ik een voorbeeld geven van een bekend persoon: Jan Peter Balkenende. De geheime betekenis van deze naam luidt:

Betekenis van de naam Jan Petre Balkenende. U bent een realist en beschikt over organisatietalent. U bent energiek, eerzuchtig en bekwaam, u wilt wat bereiken in de wereld. U bent aards en macht is daarom van groot belang voor u. U voelt zich aangetrokken door indrukwekkende zaken, vooral maatschappelijk gezien. U werkt zonder ophouden aan uw doel en heeft een heldere kijk op waarden. U zult ergens in uw leven ontdekken dat uitsluitend streven naar materieel succes niet gelukkig maakt.

Zodra u dat ontdekt doet u er goed aan meer idealistische en spirituele oogmerken in uw levensplanning op te nemen, niet woorden alleen natuurlijk, maar daden.

Door uw eerzucht wilt u volmaakt zijn en zet u uzelf en anderen nodeloos onder druk. U beschikt over een goed oordeel, de nodige gaven en talenten om de dingen in praktijk te brengen, tact en doelgerichtheid. U heeft een natuurlijk gezag, leiderscapaciteit, praktische zin, onderscheidingsvermogen, zelfvertrouwen en -beheersing, diplomatieke gaven en betrouwbaarheid.

U bent beleefd en intelligent en uw uitstekend onderscheidingsvermogen maakt u tot een criticus. U komt het best tot uw recht in de geld- en zakenwereld. Uw negatieve kant luidt: u bent hard, materialistisch en onverdraagzaam. U bent een intrigant en uit op macht en geld. U zet alles onder spanning en druk en bent een piekeraar. U bent zorgeloos, hebt geen onderscheidingsvermogen en verspilt uw krachten; U wenst onder alle omstandigheden erkend te worden. In het ergste geval bent u wreed, gewetenloos en tiranniek. U moet leren verdraagzaam en eerlijk te zijn en de spirituele en relationele kant van het leven meer cultiveren.

Conclusie

Liefde is niet de sterke kant van de naam Jan Peter Balkenende. In tegendeel macht sluit liefde uit. Wie naar macht streeft, geeft liefde op. De naam geeft met andere woorden een diep inzicht in de les die iemand te leren heeft die in liefde wil leven. De informatie hierover is alleen te krijgen bij astroboot. Het is behoorlijk wat werk, maar we geven de informatie toch voor een zeer geringe beloning. We vinden het namelijk van groot belang dat iedereen in principe hierover kan beschikken.Top of Page
image
image
image