image
liefde
image
image
image

Astrologie

Betrouwbare Horoscopen voor 1.30

helder en to the point: Horoscoop AstroBoot.

liefde kun je op veel manieren bekijken liefde via astrologie
liefde via je sterrenbeeld

Naast de bekende informatie bevat je sterrenbeeld ook een schat aan informatie over speciale onderwerpen zo bij voorbeeld over liefde.


image


liefde via je horoscoop

Dat je horoscoop veel informatie over jezelf bevat is algemeen bekend. Je horoscoop kan daarnaast op veel manieren worden uitgewerkt. Hier vind je de gewone, in een compleet rapport van ongeveer 25 pagina's voor de weggeef-prijs van 1.30 euro, de liefde is een onderdeel daarvan.


image


liefde via je naam

Wat jou bijzonder maakt tegenover alle mensen die dezelfde horsocoop hebben als jij dat is nu precies je naam. Maak hier kennis met de belangrijke informatie die je naam bevat. En als je er over denkt om je naam te veranderen, kijk dan eerst eens wat voor gevolgen dat heeft voor je karakter en lot. De uitwerking in verband met liefde maak ik momenteel, kom nog eens terug om te zien of hij al klaar is.


image


liefde via je getallen

Heel andere informatie over jou en je lot bevat je numerologische horoscoop, een mooie aanvulling op de andere info. Deze uitwerking geeft ook je "huwelijksgetal" op. Dit getal beschrijft hoe jij bent in de liefde. Als je je naam verandert, verandert dit getal mee. Belangrijke informatie dus!


image


liefde via je ascendant

De ascendant is net als het sterrenbeeld een van de meest miskende gebieden uit de astrologie. Via je ascendant kun je diepgaande informatie over jezelf krijgen die alle evensgebieden bestrijkt. Het gaat om je chinese liefdesascendant.


imageliefde via je geboortetijd
Als je beschikt over je geboortetijd ben je een geluksvogel, tenminste als je diep wilt doordringen in jezelf en je je levensgebieden wilt leren kennen. Net als bij de ascendant krijg je hier informatie over jezelf die je nergens anders vindt, ook niet in een andere taal dan het Nederlands.

image
Top of Page
image
image
image