image
horoscoop
image
image
image

Astrologie

Betrouwbare Horoscopen voor 1.30

helder en to the point: Horoscoop AstroBoot.

Wat betekent mijn Horoscoop?

In sommige gevallen is het nuttig om de informatie te weten die de astrologie geeft in een horoscoop. Er zijn verschillende soorten horoscopen. Ze vallen in twee catergorieen uiteen.

 1. De geboortehoroscoop of radix. Die geeft informatie over het karakter en de persoonlijkheid als vast gegeven.
 2. De voorspellende horoscoop. Die geeft informatie over actuele ontwikkelingen en hoe die verder zullen verlopen.
In alle gevallen woirdt begonnen met de gratis horoscooptekening


Horoscooptekening lezen
Wie de achtergronden van de horoscooptekening wil weten bestudeert de horoscoop onder deze link.
Horoscoop interpretatie / duiden

Methode 1 Alle info een voor een bekijken.

Dit kan op twee manieren:
 1. Ga naar Gratis horoscoop en volg de instructies op.
 2. Ga naar Gratis horoscooptekening en werk hem vervolgens door via Van Ram tot Vissen waar een uitgebreid recept met interpretaties te vinden is.


Methode 2 Detail punten bekijken via gerichte vragen. Voorbeelden zijn: Wat zegt de horoscoop over:
 1. Hoe kan ik het meeste uit mijn leven halen?
 2. Hoe komt het dat mijn liefdesleven zo moeizaam verloopt?
 3. Hoe komt het dat ik zo succesvol ben op mijn werk?
 4. Wat voor type partner trek ik aan?
 5. Hoe verdien ik het best mijn geld?
 6. Welke indruk maak ik doorgaans?Uitwerking voorbeelden methode 2

 1. Hoe kan ik het meeste uit mijn leven halen? Hiervoor bestudeert men de positie van de zon en het teken leeuw. Bij voorbeeld horoscoop Koningin Beatrix zegt: het meeste haal je uit je leven door je dienstbaar op te stellen tegenover de gemeenschap waarin je leeft.

 2. Hoe komt het dat mijn liefdesleven zo moeizaam verloopt? Hiervoor bestudeert men de positie van de het zevende huis + venus en mars. Bij voorbeeld horoscoop Gerard reve. Je liefdesleven verloopt zo moeizaam door je neiging om op een dwangmatige manier je afstandelijk en koel op te stellen in relaties. Terwijl je bovendien mentaal dwangmatig uitsluitend bezig bent met sex, overheerst door een alles verzengende jaloezie.

 3. Hoe komt het dat ik zo succesvol ben op mijn werk? Hiervoor bestudeert men de positie van de het tiende huis. Bij voorbeeld . horoscoop Ivo Opstelten. Het succes in je werk komt volgens de horoscoop doordat daar het punt is waar je het meeste uit je leven kunt halen; je doet dat volgens de horoscoop voortvarend en op een niet bedreigende manier. Vandaar je succes..

 4. Wat voor type partner trek ik aan? Hiervoor bestudeert men het zevende huis en venus. Bij voorbeeld horoscoop Koningin Beatrix zegt: je trekt een partner aan die diplomaat is, sterk op goede manieren let en die humanitaire inspiraties heeft.

 5. Hoe verdien ik het best mijn geld? Hiervoor bestudeert men het tweede, het achtste huis en de zon. Bij voorbeeld horoscoop Rita Verdonk zegt: je verdient geld op twee totaal verschilende manieren. Je hebt dus twee mogelijkheden. 1: in het verborgene, bij voorbeeld als leider in het gevangeniswezen of een psychiatrische instellling. 2: Door het aankweken van idealen op het gebied van de maatschappelijke ordening. Je hebt succes in de wereld. Dit succes maak je echter zelf weer ongedaan.
 6. Welke indruk maak ik doorgaans? Hiervoor bestudeert men de ascendant en het gebied waarin men geinteresseerd is. Bij voorbeeld horoscoop Dirk Scheringa zegt: je maakt een sympathieke, charismatische indruk, maar men verdenkt je van oneerlijkheid. Stel nu dat je wilt weten welke indruk hij maakt als het gaat om het beheer van andermans geld, dan neem je het achtste huis. En daarover zegt de horoscoop: gebruikt andermans geld voor eigen prive-doeleinden en vindt dat hij daar het recht toe heeft.Top of Page
image
image
image