image
horoscoop
image
image
image

Astrologie

Betrouwbare Horoscopen voor 1.30

helder en to the point: Horoscoop AstroBoot.

Ascendant Tweelingen

Betekenis ascendant Tweelingen

De ascendant tweelingen is te zien bij de blauwe pijl in de horoscoop

ascendant tweelingen
Interpretatie van de ascendant Tweelingen in het Nederlandsascendant Tweelingen Ascendant Tweelingen zie hier
Levenspad van de mens met Ascendant In Tweelingen

Kernpunt: Communicatie.

Citaat uit Van ram tot vissen

Aktief, rusteloos, kan niet lang met een ding tegelijk bezigblijven of op een plaats in een houding blijven. Wil veel doen in een korte tijd. Praat graag. Zoekt afwisseling. Houdt van delikate, verfijnde, ingewikkelde zaken en mensen. Snel, vooral mentaal. Komt snel in beweging. Houdt van kommunikatie met anderen. Kan moeilijk zijn/haar mond houden. Sterke behoefte om mentaal bezig te zijn. Ziet er jonger uit en wordt niet echt oud in de zin van verkalkt in opvattingen etc. Zoekt graag uit hoe dingen werken. Houdt van spel. Maakt op anderen geanimeerde, charmerende indruk. Neiging om alles half te doen. Sterke zucht tot weten. Nieuwsgierig en inventief. Wil het hoe en waarom van dingen weten. Dit kan leiden tot te sterk overheersen van het verstand, waardoor een zeker wantrouwen kan ontstaan tegenover diepere dingen van het leven en tegenover mensen. Maakt de indruk meer dan een totaal verschillende persoonlijkheid te hebben.

Wat u te leren heeft in dit leven? Wat de betekenis van denken is.


Tweelingen ascendant: wat wordt ernog over gezegd?

  1. Vlot, gemakkelijk pratend en schijnbaar lichtvoetig kom je het leven door (als er geen planeten zijn die je de voet dwars zetten
  2. zoekt een drukke omgeving met veel afwisseling.
  3. Tweelingen zijn onvermoeibaar en hebben de grootste moeite om hun hele leven op één plaats of bij één baas te blijven.
  4. Hun aanpassingsvermogen is groot en zij laten zich leiden door hun eeuwige jeugd
  5. Hun beste kwaliteiten zijn vaardigheid, behendigheid en nauwkeurigheid
  6. Degenen die als ascendant Tweelingen hebben, bezitten twee persoonlijkheden, twee karakters, twee temperamenten: de veranderlijke, wispelturige en de gestructureerde.
  7. We treffen onder deze ascendant veel artiesten aan, vooral komieken, die bezeten zijn van spelletjes en de pleziertjes van het leven.
  8. Zij zijn sociaal zeer vaardig, praten gemakkelijk en vinden het leuk om deel te nemen aan gesprekken.
  9. Worden zij in hun ontwikkeling of beweging beperkt door iets, dan roept dit irritatie bij ze op. Zij zijn dan niet meer in staat om zich te concentreren.
  10. De zucht om te weten beheerst Ascendant Gemini | Tweelingen reeds in de kindsheid het hele wezen, en de vragen naar het hoe en waarom der dingen
Bekende personen met ascendant in Tweelingen Harry Belafonte, Tony Blair, Martin Boot, Louis de Funes, Walter Godefroot, Paul Hindemith, Aldous Huxley, Michael Jackson, Johannes Kepler, Henry Kissinger, Ivo Opstelten, Michelle Pfeiffer, Ard Schenk, George Bernard Shaw, Benadette Soubirous,Pierre Teilhard de Chardin, Prins Bernard, Jan Gerhard Toonder, Franky van der Elst, Jules Verne.
Top of Page
image
image
image