image
horoscoop
image
image
image

Astrologie

Betrouwbare Horoscopen voor 1.30

helder en to the point: Horoscoop AstroBoot.

Ascendant Stier Berekening

Betekenis ascendant Stier

Gratis ascendant berekenen en interpreteren {engels]

Vul de horoscopgegevens in: Datum, plaats en geboortetijd en de ascendant met de intepretatie in het Engels verschijnt.


Interpretatie van de ascendant Stier in het Nederlandsascendant Stier Ascendant Stier zie hier
Levenspad van de mens met Ascendant In Stier

Meest opvallende kenmerk in het LEVENSPAD: Eigenwaarde.

U lijkt zachtmoedig en straalt kalmte en gratie uit. Daardoor wekt u de indruk alles onder controle te hebben. U heeft een afgrondige afkeer van elke verstoring van uw dagelijkse levenspatroon en volgt de weg van de minste weerstand om u niet druk te hoeven maken. Niettemin kunt u anderen tot steun zijn, juist omdat u niet in beweging komt, wat erop lijkt dat u zo goed uw beheersing weet te bewaren. Het lijkt er zelfs op dat u ontspannen in het leven staat, wat in feite niet waar is.

Bij u gaat de klok tikken als het om geld gaat. U wilt het financieel een comfortabel bestaan hebben.

Mooi verborgen zit uw zwakke plek: uw gevoel van eigenwaarde. De kunst is, langzaam maar zeker een groter gevoel van innerlijke zekerheid te ontwikkelen. In persoonlijke relaties vormt uw weigering om in beweging te komen een belangrijk probleem. Een partner zal u zeker eens proberen duidelijk te maken dat liefde ook interesse in de ander vereist.

U zou er goed aan doen wat psychologische kennis over anderen te verwerven, niet alleen over uzelf. Uw angst voor niet tastbare zaken als een innerlijk leven staat lang een gelukkig relationeel leven in de weg.

U bent zich al vroeg bewust van persoonlijke en materiŽle waarden en bent geneigd, iemands waarde af te meten aan zijn/haar bezit. Alles wat zintuigelijk en lichamelijk is, heeft uw belangstelling. Dat is voor u de werkelijkheid.

In werksituaties bent u stabiel en streeft naar harmonie. Van conflicten moet u niets hebben. U bent koppig, maar mijdt confrontatie en zoekt de gemakkelijkste uitweg uit problemen. Bij voorbeeld door net te doen alsof ze er niet zijn. Waardering is het elixer dat u aan de gang krijgt, net als geld. Bent u eenmaal op gang gekomen dan gaat u onverdroten door. Ook al zit u op de foute weg.

Wat u te leren heeft in dit leven? Wat liefde is.


Stier ascendant: wat wordt ernog over gezegd?

  1. Als ze iets doen, willen zij ook iets bereiken, want het zijn praktisch mensen.
  2. Zij hebben hun eigen ritme, geven niet snel op en worden gezien als echte doorzetters.
  3. Zij zullen hun gevoelens niet snel tonen, maar ondertussen stralen zij toch een bepaalde warmte en vriendelijkheid uit.
  4. Door hun volharding kunnen zij evenveel bereiken als mensen die sneller lijken te werken, maar die niet zo standvastig zijn.
  5. De meeste mensen met ascendant Stier zijn door een zekere charmante trek zeer geliefd.
  6. Je wilt ook niet onder druk gezet worden dat geeft alleen maar koppigheid en verzet.
  7. Zij zullen niet snel haastig of ondoordacht handelen - dat ligt ze niet zo erg.
  8. Zo zou je kunnen denken aan het feit dat als je een nuchtere Stier-Ascendant hebt, die op zekerheid gericht is, je als astraal lichaam misschien wel een heel vrijbewegend (of zelfs lichtelijk nerveus) lichaam gecreŽerd kreeg door de ziel :-) Maar je begrijpt dan ook opeens waarom een Stier Ascendant zo afstandelijk kan overkomen.
  9. Venus heerst over Stier: belastingen en het beheer en omzetten van geld: het bankwezen, zeker met Stier. Zijn er nog meer geheimen dan?
  10. Met ascendant in Stier is de eerste indruk die mensen van je krijgen die van een gemoedelijk en aardig mens. Je bent solide, praktisch en nuchter.
Bekende personen met ascendant in Stier Claudio Abado, Arend Jan Bolhuis, Fritjof Capra, Marc Eijskens, Mia Farrow, Gabriel Faure, Martin Luther King, Peter Kuerten, Charles Manson, Nelson Mandela, Slobodan Milosevic, Liza Minelli, Ludwig van Beethoven`.
Top of Page
image
image
image