image
horoscoop
image
image
image

Astrologie

Betrouwbare Horoscopen voor 1.30

helder en to the point: Horoscoop AstroBoot.

Ascendant Ram Berekening

Betekenis ascendant Ram

Gratis ascendant berekenen en interpreteren {engels]

Vul de horoscopgegevens in: Datum, plaats en geboortetijd en de ascendant met de intepretatie in het Engels verschijnt.


Interpretatie van de ascendant Ram in het Nederlandsascendant RamAscendant Ram zie hier
Levenspad van de mens met Ascendant In Ram

Meest opvallende kenmerk in het LEVENSPAD: Geldingsdrang.

U bent jong van hart, enthousiast en impulsief. U gaat de uitdagingen van het leven frontaal te lijf. houdt van een robbertje vechten, al probeert u dat wel verborgen te houden. Zeker als u vrouw bent. U staat bekend om uw woede-uitbarstingen. Stampvoetende kwaadheid met veel kabaal. In relationeel opzicht bent u naïef door uw gebrekl aan echte waarneming van anderen.

U bent alergisch voor beperking van uw vrijheid, maar wordt ondanks dit alles sympathiek gevonden. Niemand mag u commanderen; uzelf geeft deste liever bevelen. U voelt zich dan ook aangetrokken tot een partner die bereidwillig met uw standpunt instemt en die u de baas laat spelen. U bent zeker egocentrisch: uw eigen doelstellingen komen altijd op de eerste plaats.

U heeft een sterke behoefte om op te vallen en op enig gebied voorop te lopen. Inschikkelijkheid is niet uw grootste talent.

Dynamiek is uw kenmerk en één en al actie. U voelt zich dan ook op uw gemak in een uitdagend beroep. U bent gek op opwinding. U houdt ervan de baas te zijn en de baas te spelen. Uw behoefte aan rivaliteit en concurentie kent geen grenzen. U wilt de eerste en de beste zijn, maar in ieder geval lijken. U heeft behoefte aan snel resultaat. Ongeduld en drift, daar hebben uw medemensen mee te maken en u heeft er allenm problemen mee als anderen u zo benaderen. Van uzelf vindt u het geoorloofd.

Wat u te leren heeft in dit leven? Op eigen benen staan.


Ram ascendant: wat wordt ernog over gezegd?

  1. Je komt met deze ascendant heel energiek over.
  2. Later, wanneer ze er spijt van hebben gekregen, denken zij pas over de gevolgen van hun daden na.
  3. Hard werken is voor hen vanzelfsprekend en zij zullen een ander niet snel belasten met hun problemen.
  4. Mensen zijn het niet van ze gewend dat zij hun werkelijke gevoelens uiten en zullen ze dan ook niet zo snel serieus nemen.
  5. Wedijver kan ze in hun leven ver brengen, tenminste als zij ook leren gracieus hun verlies te aanvaarden en samen te werken als dat vereist is.
  6. Het woord 'geduld' komt in jouw woordenboek niet voor. Beslissingen neem je snel en impulsief.
  7. Risico's nemen? Daar heb je geen problemen mee.
  8. Als een olifant in een porseleinkast dender je direct op je doel af. Soms kun je hierdoor weleens een tikje voorbarig zijn.
  9. Eerst doen, dan denken is jouw motto.
  10. Gevoelens van anderen? Waarom zou je daar in goidsnaam rekening mee houden?
Bekenden personen met ascendant in Ram Barbara Streisand, Henry Miller, Elke Sommer, Koningin Beatrix, Rasputin , Cromwell, Ruth Rendell,John Lennon, Bill Cosby en J.D. Rockefeller.
Top of Page
image
image
image